86η ΔΕΘ: Επιβεβαιώνοντας… τη διαχρονική παρουσία του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης

Δηλώνοντας τη διαχρονική του παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, συμμετείχε και φέτος στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, που έλαβε μέρος από τις 10 – 18/09/2022.

 

Με ορίζοντα τις νέες εξελίξεις που διαμορφώνονται στον χώρο της αναπηρίας, αλλά και το συνεχές μεταβαλλόμενο περιβάλλον λόγω της ενεργειακής κρίσης και της αύξησης του πληθωρισμού, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν ολιγόλεπτες συνομιλίες με πολιτικά πρόσωπα και όχι μόνο, θέτοντας ζητήματα και προβληματισμούς που απασχολούν τον χώρο.

Αθρόα όμως ήταν και η προέλευση του κόσμου που επισκέφτηκε το περίπτερο του Συλλόγου, προκειμένου να ενημερωθεί γύρω από τις δράσεις, την λειτουργία και τις προοπτικές του Παραρτήματος, αλλά και να ευαισθητοποιηθεί αναφορικά με τον καθημερινό τρόπο ζωής των ΑμεΑ και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

 

Στη φετινή μάλιστα 86η ΔΕΘ διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση, πολλές μουσικές συναυλίες, ξεσηκώνοντας όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτές, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που ήταν αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Τόσο ο Πρόεδρος κ. Αυγουστίδης όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης ευχαριστούν θερμά και από καρδιάς την Διοίκηση της HELEXPO – ΔΕΘ και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Τζήκα, καθώς και την κα. Άννα Τομπάζη, για την αμέριστη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

 

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι το περίπτερο του Συλλόγου επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων οι εξής: Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, Μάκης Βορίδης Υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Στυλιανίδης Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας Υπουργός Τουρισμού, Αθανάσιος Πλεύρης Υπουργός Υγείας, Νότης Μηταράκης Υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Άγγελος Συρίγος Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αρμόδιος για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης, Ζωή Ράπτη Υφυπουργός Υγείας, Θεόδωρος Ζαγοράκης Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Κούβελας Βουλευτής της ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σπίρτζης Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής, Σωτήριος Κωστάκογλου Διοικητής Γ΄ΣΣ, Άγγελος Χουδελούδης Διοικητής 1ης Στρατιάς, Κώστας Μπακογιάννης Δήμαρχος Αθηνών, Παντελής Φιλιππίδης Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κ.α. 

Τέλος, αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ όλα τα Μέλη καθώς και ο κάθε επισκέπτης ξεχωριστά που παρευρέθηκαν στο περίπτερο του Συλλόγου και ιδιαίτερα τα άτομα που με την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθειά τους, κατά την παρουσία τους στην ΔΕΘ, βοήθησαν το Παράρτημα να συμμετέχει ενεργά στην Έκθεση, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ακόμα πιο επιτυχημένες παρουσίες μελλοντικά. 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο