Διοργάνωση πρωταθλήματος «boccia»

Για δεύτερη χρονιά μετά από πρόσκληση του Κολλεγίου Anatolia, ο Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης, διοργάνωσε εσωτερικό πρωτάθλημα boccia μεταξύ των μαθητών της Β΄ Γυμνάσιου.

Οι μαθητές αρχικά συμμετείχαν σε σειρά προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Πρόεδρου του Παραρτήματος και αθλητή boccia κ. Αυγουστίδη, καθώς και του προπονητή κ. Γκαρμπούνη, προκειμένου να γνωρίσουν το παραολυμπιακό αυτό άθλημα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αγώνες ώστε να αναδειχτούν τα ζευγάρια που θα αγωνίζονταν στους τελικούς. Έτσι την Τρίτη 27/2/2018 πραγματοποιήθηκε ο τελικός για την ανάδειξη του ζευγαριού που κατέλαβε την πρώτη θέση παρουσία πλήθους μαθητών στις κερκίδες, καθώς και του αντιπροέδρου κ. Φιλάρετου Θεόδωρου.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του Κολλεγίου Anatolia και ιδιαίτερα, την κα. Μητρούλη υποδιευθύντρια του Α΄ Γυμνασίου, την κα. Αντωνιάδου γυμνάστρια του Κολλεγίου και την κα. Περακάκη, που για δεύτερη φορά μας έκαναν την τιμή να μας προσκαλέσουν και με άψογο τρόπο να υποστηρίξουν όλη αυτή τη δράση.

Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τον αστυφύλακα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προπονητή του αθλήματος boccia κ. Κώστα Γκαρμπούνη που σε κάθε κάλεσμά μας είναι πρόθυμος.

Θεμέλιο μιας σύγχρονης και προηγμένης κοινωνίας αποτελεί η διαρκής προσπάθεια ένταξης και κοινωνικοποίησης των ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία, η οποία θα ξεπεράσει τα στενά όρια που θέτει η διαφορετικότητα.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο