Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις σε Τρίκαλα & Δράμα

Υπό το εορταστικό κλίμα των ημερών, το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, διοργάνωσε εκδρομικές εξορμήσεις στις πόλεις των Τρικάλων και της Δράμας, «ακολουθώντας» το πνεύμα των Χριστουγέννων.

 

Η αρχή έγινε από τα Τρίκαλα (11/12/2022) και πιο συγκεκριμένα από τον Μύλο των ξωτικών, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν από κοντά διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, να διασκεδάσουν, αλλά και να προμηθευτούν διάφορα αναμνηστικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε βόλτα στο κέντρο της πόλης.

 

Με σύμμαχο την καλή διάθεση, τα μέλη του Συλλόγου επισκέφτηκαν και την πόλη της Δράμας (17/12/2022), όπου στο κέντρο της πλατείας είχε στηθεί η χριστουγεννιάτικη «Ονειρούπολη», δημιουργώντας μια άκρως όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα για κατοίκους και επισκέπτες.

 

Εικόνες, χαμόγελα, τραγούδια, αλλά και μπόλικο φαγητό συνόδευσαν τις δύο αυτές εκδρομές, γεμίζοντας με θετικά συναισθήματα όλους όσους συμμετείχαν.

 

Τόσο ο Πρόεδρος κ. Γ. Αυγουστίδης όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν τον καθένα ξεχωριστά για τη συμμετοχή του στις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις. Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά, με το Νέο έτος να φέρει χαμόγελα, ευτυχία και γαλήνη στις ψυχές όλων μας.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο