Πολύτιμες γνώσεις & εμπειρίες… στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού (ISCοS)

Με χρήσιμες γνώσεις και αρκετή εμπειρία επέστρεψε η αποστολή του Συλλόγου από το Παγκόσμιο Συνέδριο Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας (24 – 26 Οκτωβρίου 2017), από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού (ISCοS).

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αυγουστίδης είχε την ευκαιρία να συναντήσει ανθρώπους από πολλές χώρες του πλανήτη, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, τόσο σε θέματα ιατρικά και επιστημονικά, όσο και σε θέματα κοινωνικά και γενικού ενδιαφέροντος, που αφορούν άμεσα τους ανθρώπους που ζουν με κάκωση νωτιαίου μυελού και τις οικογένειές τους.

Έντονη ήταν επίσης και η παρουσία των Ελλήνων γιατρών φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης που συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες του Συνεδρίου με παρουσιάσεις και ομιλίες.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς:

·                     «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Θεσ/κης και ιδιαιτέρως την κα. Βαγιωνά.

·                     F – MED medical device products και ιδιαιτέρως τον κ. Σιάσο.

Ευελπιστούμε να έχουμε τη δυνατότητα να παρευρισκόμαστε σε τέτοια γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, καθότι, εξωτερικεύεται αφενός η δυναμική και η παρουσία του Παραρτήματος και αφετέρου αποκομίζονται πολύτιμες γνώσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με βαριές κινητικές αναπηρίες, οι οποίοι βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια και όχι μόνο. 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο