Παροχές υγείας σε ΑμεΑ… στη συνάντηση αντιπροσωπείας μελών του Πα.Σ.Πα. (Μ – Θ) με τον Γενικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος, αποτελούμενη από τους κκ Γεώργιο Αυγουστίδη – Πρόεδρο και Πέτρο Βαρσαμή – Γενικό Γραμματέα αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου κ. Εμμανουηλίδη, στα πλαίσια μιας γενικότερης προσπάθειας που γίνεται από τον Σύλλογο, ώστε στα Δημόσια Νοσοκομεία να προσφέρονται παροχές Υγείας στα άτομα με βαριά αναπηρία, έχοντας ως γνώμονα την αξιοπρέπεια, την ορθότητα και την επιστημονική γνώση.

Ο κ. Εμμανουηλίδης συμφώνησε ότι η τεχνογνωσία, ο κατάλληλος εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο προσωπικό είναι τα βασικά σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσει η διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες (στα άτομα με παραπληγίες – τετραπληγίες και όχι μόνο) να είναι αυτές που αρμόζουν και επιβάλλονται σε ένα σύγχρονο σύστημα υγείας, σε μια Ελλάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό επιστημονικό γίγνεσθαι.

Ελπίζουμε οι δεσμεύσεις του Γενικού Διευθυντή να γίνουν πράξη, ώστε να βελτιωθεί τόσο η ημερήσια όσο και η μακρά νοσηλεία των βαριά κινητικά αναπήρων στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο