Παρουσίαση του παραολυμπιακού αθλήματος Boccia σε μαθητές του κολλεγίου Anatolia

Το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και μετά από πρόσκληση του κολλεγίου Anatolia, παρουσίασε το άθλημα του Boccia και διοργάνωσε αγώνα μεταξύ μαθητών της Γ΄ γυμνασίου στο γυμναστήριο του κολλεγίου.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εμπειρία και γνώσεις γύρω από το παραολυμπιακό άθλημα του Boccia, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αυγουστίδη.

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Μητρούλη, υποδιευθύντρια του Α΄ γυμνασίου Anatolia και την κα. Περακάκη για την υποστήριξή τους και την άψογη συνεργασία τους με τον Σύλλογό μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τον αστυφύλακα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προπονητή του αθλήματος Boccia κ. Κώστα Γκαρμπούνη που σε κάθε κάλεσμά μας είναι πρόθυμος.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να ακολουθήσουν παρόμοιες εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία και την κοινωνική ένταξη των ατόμων με κινητική αναπηρία.  

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο