Ο «Αγώνας» για την προστασία των δικαιωμάτων μας και η διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης δεν σταματάει ποτέ…

 Ενεργή συμμετοχή στην κινητοποίηση της 29ης Μαρτίου 2023 είχε το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης τους Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον κεντρικό Σύλλογο στην Αθήνα, καθώς και το Παράρτημα της Πάτρας.

 

Η «διαμαρτυρία» πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου λίγο αργότερα επταμελής επιτροπή (από τον ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μ – Θ συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Αυγουστίδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γεβρεξούδης) έγινε δεκτή από το Πρωθυπουργικό γραφείο και πιο συγκεκριμένα από τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό κ. Ιωάννη Μπρατάκο.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στις αυξήσεις των αναπηρικών επιδομάτων και συντάξεων, τον θεσμό του Προσωπικού Βοηθού, καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΕΟΠΥΥ, αναφορικά με τα αναλώσιμα και τα αναπηρικά αμαξίδια, αλλά και την περαιτέρω στήριξη των ΑμεΑ κάτω των 18 ετών και άνω των 65.

Από την πλευρά της Κυβέρνησης υπήρξε δέσμευση να υπάρξουν απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν, καθώς και να υπάρξει ένα ραντεβού με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να συζητηθούν οι ελλείψεις και τα προβλήματα των ατόμων με βαριές κινητικές αναπηρίες.

 

Κλείνοντας, τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης, δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν θερμά, τον καθένα ξεχωριστά που έδωσε το παρών στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας. Ο «Αγώνας» για την προστασία των δικαιωμάτων μας και η διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης δεν σταματάει ποτέ…   

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο