Με μια πολυπληθή ομάδα μελών συμμετείχε ο Πα.Σ.Πα. (Μ – Θ) στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, έλαβαν μέρος ως δρομείς στα 1000μ., 5000μ. και 10.000μ.

Στον φετινό Μαραθώνιο συμμετείχε με μεγάλη χαρά, όπως κάθε χρόνο στην αθλητική αύτη εκδήλωση και το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών.

Πιο συγκεκριμένα, το Παράρτημα με μια πολυπληθή ομάδα μελών, έλαβε μέρος στην ξεχωριστή αυτή εμπειρία που προσφέρει ο αθλητικός αγώνας του Μαραθωνίου, προσφέροντας την ευκαιρία στα άτομα του Συλλόγου να έρθουν σε επαφή με αθλητές, ολυμπιονίκες, αλλά και με το σύνολο των δρομέων, βοηθώντας τους στην περαιτέρω κοινωνική ενσωμάτωση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει την επιτροπή του Μαραθωνίου για την επιτυχία της διοργάνωσης και την ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση, καθώς και για την δυνατότητα συμμετοχής των μελών του.

Επίσης, εγκάρδιες ευχαριστίες στον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) και προσωπικά στον προϊστάμενο κ. Μουρουδέλη, αλλά και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους εθελοντές της ομάδας του, που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και βοήθησαν τους συμμετέχοντες – μέλη του Συλλόγου και χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων με απόλυτη επιτυχία.

Θερμές ευχαριστίες ακόμα στους χορηγούς του Πα.Σ.Πα. (Μ – Θ), τις εταιρίες: Volkswagen HELLAS και bwin, οι οποίες εξασφάλισαν τις συμμετοχές όλων των μελών μας.

Τέλος, ειλικρινείς ευχαριστίες για την εξαιρετική συμμετοχή σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, των οποίων η στήριξή τους είναι πολύτιμη…

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο