Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2018

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σταύρος», στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ. απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον διοικητή του Γ΄ ΣΣ Αντιστράτηγο κ. Μπίκο Δημήτριο, στον Πατέρα Νικόλαο Αναστασιάδη από το ίδρυμα του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς και στα μέλη του Συλλόγου, κ. Τσικρικώνη Αθανάσιο, κ. Κουμαντά Κωνσταντίνο και κ. Κουμαντά Παναγιώτη, για την προσφορά τους στο Παράρτημα και στα άτομα με κινητικές αναπηρίες.

Συγκινητική ήταν επίσης η στιγμή της βράβευσης του πρώην προέδρου και νυν αντιπροέδρου του Πα.Σ.Πα. Αθηνών κ. Βίγλα Αθανάσιου, για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία τόσων χρόνων μεταξύ του κεντρικού Συλλόγου και του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο νυν πρόεδρος του Πα.Σ.Πα. Αθηνών κ. Κωνσταντής Κωνσταντίνος,

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση του Συλλόγου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Γκιουλέκας, η κα. Μαρινίδου, ως εκπρόσωπος του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων κ. Σαρίδη, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος ΝΔ κα. Βίκη Νάκου, η Συν/αχης Σοφία Γκόλφου Διευθύνουσα του ΓΣΝ 424, ο κ. Σαββίδης Γιάννης από την υπηρεσία ΑΜΕΑ του ΟΑΣΘ, ο κ. Κεσόγλου Χρήστος, καθώς και η κα. Ζαφειροπούλου Φωτεινή ως εκπρόσωποι της ΕΣΑμεΑ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πολλές εκπλήξεις, αμείωτο κέφι και ασταμάτητο χορό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς που με την πολύτιμη συμβολή τους πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδήλωση, καθώς και όλα τα μέλη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν έμπρακτα το Σύλλογο.    

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο