Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο π. Ιωάννης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα.

Στην εκδήλωση  ο Σύλλογός μας βράβευσε δύο μέλη του:  τον κ. Απόστολο Αποστόλου που εδώ και πάρα πολλά χρόνια ανελλιπώς συμμετέχει σε όλες τις δράσεις του Παραρτήματος, παρότι κατοικεί μόνιμα στη Κνίδη Γρεβενών, καθώς και τον κ. Νικόλαο Δούνδη που προσφέρει ανιδιοτελώς τεχνικές εργασίες στον Σύλλογο.

Επίσης, βραβεύτηκε ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, που διοργανώνει τον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Το βραβείο για τον ΤΡΙΤΩΝΑ παρέλαβε το μέλος μας κ. Ιωάννης Πανανάκης που έχει τη θέση του ταμεία στον ΤΡΙΤΩΝΑ.

Ακόμα, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι: Κώστας Γκιουλέκας Υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ., Λίτσα Αμανατίδου Υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ,  Ολυμπία Κορδά Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, Στράτος Σιμόπουλος Υποψήφιος Ν.Δ. καθώς και τα μέλη του Συλλόγου μας που πολιτεύονται: η Ταμίας του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης κα. Άννα Κουκουδέα (με την Ν.Δ.) και η κα. Ευαγγελία Τζαμπάζη (με το ΚΙΔΗΣΟ). Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο