Κάνοντας ο καθένας από εμάς το προσωπικό του ρεκόρ… απέναντι στη ζωή!

Έντονα ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν το βράδυ του Σαββάτου (15 Οκτωβρίου 2022), στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, όπου το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, ύστερα από απουσία δύο σχεδόν χρόνων, επέστρεψε δυναμικά, συμμετέχοντας σε αυτόν.

 

Σε μια βραδιά γεμάτη ήχους και χρώματα, άνθρωποι κάθε ηλικίας πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, ενώ αρκετά ήταν και τα μέλη του Συλλόγου που απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε αυτό το αθλητικό δρώμενο.

Χαρακτηριστικά, τα μέλη του Παραρτήματος έλαβαν μέρος σε μία ακόμα μοναδική εμπειρία άθλησης και ζωής, όπου με όπλο το χαμόγελο και την αστείρευτη δύναμή τους, κέρδισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

 

Η υψηλών προδιαγραφών διαδρομή, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, καθώς και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που υπήρχε από τους θεατές, υπήρξαν καταλυτικές, ώστε τα άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες να παραδώσουν δωρεάν μαθήματα τρόπων αντιμετώπισης των καθημερινών δυσκολιών, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα ξεχωριστά από όσους συμμετείχαν να κάνει το προσωπικό του ρεκόρ… απέναντι στη ζωή!

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς BWIN, ZENIΘ και DOLE, καθώς και την οργανωτική επιτροπή και προσωπικά τον κ. Ιωάννη Πανανάκη, για την βοήθεια και την πολύτιμη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης, για ουσιαστική κοινωνική δράση και υποστήριξη των μελών του, στα πλαίσια της εξωστρέφειας.

 

Κλείνοντας, όλα τα μέλη του Συλλόγου δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν εγκάρδια τους ανθρώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήματος Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν εθελοντικά τρέχοντας στο πλευρό των εγγεγραμμένων δρομέων, αλλά και όλους τους εθελοντές και εθελοντικούς φορείς.

 

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, ώστε να ξαναβρεθούμε στις αθλητικές διαδρομές!

Το Βίντεο της συμμετοχής του Συλλόγου στον 10ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.watch/gd0S3G3qsV/ 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο