Επισκέψεις υποψηφίων στα γραφεία του Συλλόγου (2019)

Η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοίκητες εκλογές και για τις εκλογές της Ευρωβουλής βρίσκονται σε εξέλιξη και πολλοί υποψήφιοι επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά τα γραφεία του Παραρτήματος Μακεδονίας-Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών για να κάνουν γνωστές τις απόψεις τους και το πρόγραμμά τους, αλλά κυρίως για να ενημερωθούν από το Δ.Σ. και από μέλη του Συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με κινητική αναπηρία στη καθημερινότητα τους, μέσα σε ένα εχθρικά δομημένο περιβάλλον, μέσα σε μια κοινωνία που θέτει όρια και περιθώρια.

Από τους πρώτους που επισκέφθηκαν τα γραφεία του Συλλόγου είναι ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.) και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Γιάννης Βαρδακαστάνης, ο οποίος μέσα από την εμπειρία του και τη γνώση του, είναι έτοιμος να δώσει μάχη από το Ευρωκοινοβούλιο για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

Επίσης, τα γραφεία του Συλλόγου επισκέφτηκε και ο κ. Πέτρος Λεκάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρώτη» και σημερινός Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, ένας άνθρωπος που γνωρίζει τα προβλήματα των κινητικά αναπήρων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Σύλλογο στην προηγούμενη θητεία του, και είναι έτοιμος να δώσει αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, ώστε η βελτίωση της ποιότητας ζωής να γίνει πραγματικότητα και στον χώρο της κινητικής αναπηρίας.

Τέλος, τα γραφεία του Παραρτήματος επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χαλιαμπάλιας Σάββας με τον συνδυασμό «ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ένας άνθρωπος που δούλεψε και πέτυχε στον τομέα του και τώρα θέλει να δουλέψει για την αγαπημένη του πόλη. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους για εκλογή και από το μετερίζι που θα βρεθούν, να προσφέρουν τα μέγιστα για το καλό όλων των Ελλήνων πολιτών.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο