Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κόσμου αναφορικά με ζητήματα αναπηρίας

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκέμβρη), με πρωτοβουλία του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης και την συμπαράσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Σύλλογός μας προχώρησε σε μια δράση προώθησης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του φίλαθλου κόσμου της πόλης της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, αναφορικά με ζητήματα αναπηρίας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι του Πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογός μας ανάρτησε μέσα στο γήπεδο της Τούμπας πανό με το σύνθημα: «3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, Ο αγώνας της αναπηρίας αφορά όλους μας, Βαδίζεις μαζί μας»;

Επίσης, από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε το μήνυμα μας στην έναρξη του αγώνα, στο ημίχρονο και στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ στον πίνακα του γηπέδου προβάλλονταν αφίσα μας με το ίδιο κοινωνικό μήνυμα. 

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και τη στήριξη που μας προσέφερε, ώστε να περάσουμε τα μηνύματά μας για τα άτομα με αναπηρίες και τις οικογένειές τους,  καθώς και για την εκτενή αναφορά που έγινε στο επίσημο site της ομάδας, σχετικά με τη δράση του Συλλόγου μας. 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο