Εκδρομή στον Ασπροπόταμο Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή εκδρομή του Συλλόγου στις 6 – 9 /7/2017 στην Καλλιρόη Ασπροποτάμου Τρικάλων.

Με υπομονή, επιμονή και άψογη συνεργασία από την πλευρά των συμμετεχόντων, ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και απολαύσαμε το απίστευτο τοπίο, την δροσιά και τον καθαρό αέρα που μας παρείχαν απλόχερα οι βουνοπλαγιές της Πίνδου.

Μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία η διαφορετική και ξεχωριστή περιήγηση στα Άγραφα, η επίσκεψη στην Ι.Μ. Τίμιου Σταυρού, καθώς και το γεύμα στον δροσερό πλάτανο της πλατείας της Καλλιρόης σε υψόμετρο 1.100μ., γεμίζοντας με ξεχωριστές στιγμές τον καθένα από εμάς.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη Helexpo-ΔΕΘ και προσωπικά την κα Τομπάζη για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης για την αναχώρηση και την άφιξη.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας για την παραχώρηση του προσβάσιμου λεωφορείου και προσωπικά τον Μανώλη τον οδηγό, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του και με την πολύτιμη συνεισφορά του συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδρομής.

Τέλος να ευχαριστήσουμε έναν – έναν προσωπικά τους συμμετέχοντες – μέλη του Συλλόγου και τους συνοδούς, που με τη δύναμη και τη θέλησή τους κατόρθωσαν να κατακτήσουν άλλη μία κορυφή…

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο