Εκδήλωση – Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη στην πόλη της Φλώρινας

Μετά από πρόσκληση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στην πόλη της Φλώρινας και συγκεκριμένα του προγράμματος Δημιουργικής Γραφής, η πολιτιστική ομάδα του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, πραγματοποίησε εκδήλωση – αφιέρωμα στον ασυμβίβαστο διανοητή Νίκο Καζαντζάκη.

Στο άρτια εξοπλισμένο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στα μονοπάτια των λογοτεχνικών περιπλανήσεων του Νίκου Καζαντζάκη, μέσα από τα μοναδικά κείμενα του Τριαντάφυλλου Κωτόπουλου και τις μαγευτικές ερμηνείες των μελών της πολιτιστικής ομάδας, που την απαρτίζουν οι : Αυγουστίδης Γεώργιος, Βαρσαμής Πέτρος, Καλομοίρης Χαράλαμπος, Μωραΐτης Γεώργιος, Πέρπερα Στέλλα, Τσέκα Ορχιδαία, Φωτιάδου Μαρία.

Ευχαριστούμε θερμά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, την κα. Έφη Παπαγεωργίου Ε.Δ.Ι.Π. Βιβλιολογίας, τους φοιτητές του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» για την παρουσία τους, το Δήμο Φλώρινας, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση και την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «η Αναγέννηση» για την ευγενική του χορηγία.   

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο