Δυναμική η παρουσία του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης στον μεγάλο θεσμό της ΔΕΘ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμένος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Στεφανής, ο Διοικητής του Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγος κ. Μπίκος, η Βουλευτής του Σύριζα κα. Καφαντάρη, καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων τον χώρο του Περιπτέρου του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης.

Παράλληλα ο Πρόεδρος κ. Αυγουστίδης είχε προσωπική συνάντηση τόσο με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα όσο και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια του καθιερωμένου περιπάτου τους στους χώρους και στα περίπτερα της Διεθνούς Εκθέσεως.

Στον ελάχιστο χρόνο που είχε ο Πρόεδρος στην διάθεση του, εξέθεσε περιεκτικά τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο της βαριάς κινητικής αναπηρίας σε σχέση με επιδόματα, συντάξεις και παροχές.  Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη μας που και φέτος με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια του Συλλόγου για προβολή, εξωστρέφεια και κοινωνικοποίηση στην πιο μεγάλη γιορτή της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της HELEXPO ΔΕΘ και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Τζίκα, καθώς και την κα. Τομπάζη, για την φιλοξενία τους και την συνεχή συμπαράστασή τους σε κάθε μας δράση.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο