Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη

Μια μαγευτική βραδιά ζήσανε όσοι παρακολούθησαν την επιτυχημένη εκδήλωση –  αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη, που διοργάνωσε η πολιτιστική ομάδα του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, στο πάρκο του κήπου των εποχών στην Νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο χώρος ήταν μοναδικός, οι ερμηνείες εκπληκτικές και όλη η παράσταση ήταν υψηλού επιπέδου σχεδόν επαγγελματικού.

Να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας, καθώς και όλα τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας που συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια και με την υπομονή και την επιμονή τους, τόσο κατά την διάρκεια τις προετοιμασίας, όσο και κατά την διάρκεια της παράστασης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους .

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στο κέντρο αποκατάστασης «Η Αναγέννηση» που ήταν ο χορηγός της εκδήλωσης, τον Δήμο Θεσσαλονίκης και σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του, που συνέβαλλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και σε όσους βοήθησαν, τεχνικούς και εθελοντές, για το άρτιο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες τέλος, στο κ. Κωτόπουλο Τριαντάφυλλο, την ψυχή όλης αυτής της προσπάθειας, που με τα κείμενα του, την καθοδήγηση του και την άψογη συνεργασία του με τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας, κατόρθωσαν να δώσουν ένα καλλιτεχνικό στίγμα που ξεπερνά τα όρια της αναπηρίας και τα εμπόδια.

Ευχόμαστε και στο μέλλον να ακολουθήσουν εξίσου ποιοτικές και αξιόλογες εκδηλώσεις που μας κάνουν όλους καλύτερους ανθρώπους.  

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο