Από το καπάκι… στο αναπηρικό αμαξίδιο!

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε δωρεά στο Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, ένα χειροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο που αποκτήθηκε από τη δράση της ανταποδοτικής ανακύκλωσης «Keep on Moving».

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αυγουστίδης παρέλαβε το αναπηρικό αμαξίδιο από τον Αντιδήμαρχο κ. Λεκάκη Πέτρο, παρουσίας και του εντεταλμένου συμβούλου για την καθαριότητα και του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ζαχαριάδη Λαζάρου.

Να επισημανθεί ότι την ίδια ημέρα παραδόθηκαν ακόμα δυο χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια στα Νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Θεσσαλονίκης, που αποκτήθηκαν μέσα από την ίδια δράση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης ευχαριστεί θερμά την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Πέτρο Λεκάκη για την ευγενική χειρονομία του, και το αίσθημα προσφοράς που τον διακρίνει.

Ως Σύλλογος στηρίζουμε την δράση «Keep on Moving» που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την συλλογή πλαστικών πωμάτων, τα οποία στη συνέχεια, μέσω της ανταποδοτικής ανακύκλωσης αποφέρουν ένα χρηματικό ποσό για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σε πολλά σημεία της πόλης υπάρχουν ειδικοί κάδοι συλλογής πλαστικών πωμάτων, όπως και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το οποίο με πολύ ζήλο υποστηρίζει τη δράση αυτή.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο