Αναδεικνύοντας τις πρακτικές εκείνες… με σκοπό την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ΑμεΑ

Πολυμελής ομάδα (οδηγοί, συνοδοί κ.α.) από το Γραφείο Ειδικών Συγκοινωνιακών Υπηρεσιών του ΟΑΣΘ επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια ενημέρωσης του προσωπικού της εν λόγω υπηρεσίας, με σκοπό την ανάδειξη των πρακτικών εκείνων που θα βελτιώσουν και θα εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα τα άτομα με κινητικές αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.

 

Τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γ. Αυγουστίδης, όσο και ο Γ. Γραμματέας κ. Α. Γεβρεξούδης, καθώς και ο Επίτιμος Γ. Γραμματέας κ. Π. Βαρσαμής, με τις τεκμηριωμένες εισηγήσεις τους, τα προσωπικά τους βιώματα, καθώς και τις εμπεριστατωμένες απόψεις τους, κάλυψαν όλο το φάσμα της ανεμπόδιστης και ασφαλούς μετακίνησης των ΑμεΑ από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού.

 

Ακολούθησε συζήτηση, καθώς και ανταλλαγή απόψεων, ενώ από την μεριά του Οργανισμού, τονίστηκε η σημασία που έχει η προσπάθεια όλων στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κάποιας βαριάς μορφής αναπηρία, καθώς και στην ανάγκη ύπαρξης λειτουργικών ραμπών σε όλα τα μεταφορικά οχήματα του ΟΑΣΘ.   

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κων/νο Ταγγίρη, τον κ. Συμεών Παπαδόπουλο Διευθυντή κίνησης και ιδιαίτερα τον κ. Γαβριήλ Θυμιούδη, που επί σειρά ετών στέκεται αρωγός στα άτομα με κινητικές αναπηρίες και όχι μόνο.

 

Η δράση αυτή που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΟΑΣΘ μας γεμίζει ικανοποίηση και ιδιαίτερη χαρά, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη, ώστε από κοινού να συνεχιστεί αυτή η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται, προς όφελος των ΑμεΑ, με στόχο την πλήρη ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

 

Κλείνοντας, ευχαριστούμε από καρδιάς τον καθένα ξεχωριστά από τους υπαλλήλους που παραβρέθηκαν στην ενημερωτική αυτή «συνάθροιση», καθώς και για την συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στην εξυπηρέτησή μας, αποτελώντας τους αφανείς «ήρωες» της καθημερινότητας όλων όσων χρησιμοποιούμε την υπηρεσία «πόρτα – πόρτα» και όχι μόνο.

 

Η πολυετής και άριστη συνεργασία του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ευελπιστούμε να συνεχιστεί, καθώς μόνο μέσα από την σύμπραξη μπορούμε να παράγουμε χειροπιαστά αποτελέσματα. Η προσπάθεια εξάλλου δεν σταματά ποτέ… 

Εδώ μπορείτε να βρείτε το αφιέρωμα της ιστοσελίδας typosthes: 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο