1η Συμμετοχή του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΦΙΑπ

Το τριήμερο 23 – 24 – 25 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, με θέμα: «Το πολυδιάστατο της Αποκατάστασης σε έναν κόσμο που αλλάζει», στο οποίο συμμετείχαν άριστοι επιστήμονες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Στις εργασίες του Συνεδρίου, συμμετείχε για πρώτη φορά και το Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, τόσο με την ομιλία του Προέδρου του κ. Γεώργιου Αυγουστίδη, ο οποίος μίλησε σχετικά με την λειτουργία των ΚΕΠΑ, όσο και με την παρουσία των μελών του, που ενίσχυσαν την συμμετοχή αυτή και έδειξαν την πραγματική εικόνα της αναγκαιότητας της αποκατάστασης σε άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες.

Ευχαριστούμε θερμά την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου και προσωπικά τον κ. Ρούσσο και την κα Ραπίδη για την τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν στις εργασίες του Συνεδρίου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και να ενημερωθούμε για τις πιο σύγχρονες μεθόδους που υπάρχουν στο χώρο της φυσικής ιατρικής, καθότι τέτοιες ενημερωτικές – πολυποίκιλες εκδηλώσεις, συμβάλουν τα μέγιστα στην Αποκατάσταση και την επανένταξη των ατόμων με κινητική αναπηρία στο κοινωνικό γίγνεσθαι.  

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο