«Όρθιοι»… τερματίσαμε!

Μία ακόμα αξέχαστη στιγμή – εμπειρία έζησαν τα μέλη του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα συμμετοχής, στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος – Bwin.

 

Η έντονη και δυναμική παρουσία του Συλλόγου αποτυπώθηκε και φέτος στην μεγάλη αυτή γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και «κλέβοντας» το πιο ζεστό χειροκρότημα από όλους.

 

Γέλια και χαρά έδωσαν το σύνθημα της εκκίνησης από το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου μετά τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, τερματίσαμε «όρθιοι»… πετυχαίνοντας ο καθένας από εμάς την προσωπική του νίκη!

 

Τόσο ο Πρόεδρος κ. Γ. Αυγουστίδης όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς την εταιρεία Taskus BPO Services & Digital Solutions Provider, καθώς και στην οργανωτική επιτροπή και προσωπικά στους κκ. Δρόσο Χριστόπουλο και Ιωάννη Πανανάκη, για την βοήθεια και την πολύτιμη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης, για ουσιαστική κοινωνική δράση και υποστήριξη των μελών του, στα πλαίσια της εξωστρέφειας.

 

Επίσης, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπινο δυναμικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήματος Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν για ακόμα μία φορά εθελοντικά μαζί μας, τρέχοντας στο πλευρό μας.

 

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 11ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο το φθινόπωρο.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο