Συνάντηση με την Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας

Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων (Ε.Ο.Κ.Α.) με τη Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και πιο συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Πλαγιανάκο, καθώς και με τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού κ. Ρηγάτο, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν τις παροχές βοηθημάτων και αναλώσιμων υλικών στα άτομα με κινητική αναπηρία.

Από την πλευρά της Ε.Ο.Κ.Α. παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γερώνυμος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντής, η Γενική Γραμματέας κα. Θεοδωρακάκη, ο κ. Αυγουστίδης μέλος του Γενικού Συμβουλίου, καθώς και η κα. Ενίντα Σούλη Γενική Γραμματέας του Πα.Σ.Πα. Αθηνών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και σε αυτό που δεσμεύτηκαν και οι δυο πλευρές ήταν να γίνουν οι αντίστοιχες προτάσεις από την Ομοσπονδία, ώστε να εξεταστούν από τη διοίκηση του Οργανισμού, με σκοπό την βελτίωση και αναβάθμιση των παροχών υγείας.

Τέλος, να επισημανθεί ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Κ.Α. συμμετέχουν εκτός από τους κκ. Κωνσταντή και Αυγουστίδη (που είναι αντίστοιχα Πρόεδροι του Πα.Σ.Πα. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και οι κύριοι Βαρσαμής, Χαροκόπος και Χουλιάρας που προέρχονται επίσης από τον Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης και Αχαΐας αντίστοιχα.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο