Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η φετινή εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «ΑΡΙΣΤΟ» που βρίσκεται δίπλα από το πολυκατάστημα ΜΑΚΡΟ (Ανατολικά της Θεσσαλονίκης), όπου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Βραβεύσεις, κληρώσεις δώρων, φαγητό, ποτό και μουσική συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν και αρκετοί επίσημοι, όπως: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Αβραμόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κα. Γούλα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τζιώλας, ο κ. Τσαρούχας, ο κ. Αλέξανδρος Μαμιδάκης, ο Πρόεδρος του Ε.Α.Σ. “Τρίτων” κ. Δρόσος Χριστόπουλος, καθώς και ο κ. Σαββίδης (ΟΑΣΘ).

Την πίτα μας, ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης κ. Γαβριήλ, προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Αναστασίας, ως εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.

Φέτος, τιμόμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι οδηγοί των Λευκών Ταξί του Συλλόγου μας, κκ. Κων/νος Καρίπογλου και Μάκης Κεραμιδάς, καθώς και τα μέλη που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο Σύλλογο, κ. Νίκος Κωνσταντινίδης & Γιώργος Ρόκκας. Επίσης, τιμήσαμε και την Ασφαλιστική Εταιρία INTERLIFE για την προσφορά στο χώρο της ασφάλισης των οχημάτων μας.

Αποσπάσματα από την φετινή εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο