Η προσπάθειά μας… αφιερωμένη στις Μητέρες!

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών τίμησε με έναν ξεχωριστό τρόπο τη «Γιορτή της Μητέρας», συμμετέχοντας στο Axios Running Festival που διοργανώθηκε στο χωριό Γέφυρα του νομού Θεσσαλονίκης.

 

Τα μέλη του Συλλόγου έτρεξαν σε μία διαδρομή αθλητικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα 500 μέτρων, με κατάληξη το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων, όπου ο τερματισμός και το ζεστό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους, αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου, όπου όλοι όσοι το επισκέφτηκαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικές πτυχές που έπαιξαν ρόλο για την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων, αλλά και να θαυμάσουν ιστορικά κειμήλια της εποχής εκείνης.

 

Από το φεστιβάλ βέβαια δεν έλειψαν και οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, όπου το Παράρτημα έδωσε και εκεί το παρόν, ενώ στη συνέχεια της ημέρας οι άνθρωποι του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους τοπική ταβέρνα της περιοχής… καταγράφοντας και εκεί νέα ρεκόρ…

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήματος Θεσσαλονίκης, που για ακόμα μία φορά βρέθηκαν στο πλευρό μας και βοήθησαν τα αναπηρικά αμαξίδια να τρέξουν, την Οργανωτική Επιτροπή για την άρτια οργάνωση διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και προσωπικά τον κ. Ιωάννη Πανανάκη για την πρόσκληση συμμετοχής του Συλλόγου μας και την διαρκή του υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια.

 

Κλείνοντας ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν και δεν πτοήθηκαν από τις άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από το πρωί, παραδίδοντας δωρεάν μαθήματα κοινωνικοποίησης… και όχι μόνο!  

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο