Η εκδήλωση της Χρονιάς… Επέστρεψε…

Σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΣΤΑΥΡΟΣ» στην Νέα Ευκαρπία, η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου, με την συμμετοχή Μελών, εκπροσώπων, φορέων και φίλων του Παραρτήματος.

 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος κ. Γ. Αυγουστίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά με υγεία δύναμη και αισιοδοξία, επισημαίνοντας παράλληλα την σημασία που διαδραματίζει πλέον ο Σύλλογος στην ενσωμάτωση των ατόμων με κινητικές αναπηρίες και των οικογενειών τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Τραγούδια και χορός από γελαστά πρόσωπα πλημμύρισαν την αίθουσα, ενώ ακολούθησε καλό φαγητό, άφθονο κρασί, καθώς και πλούσια δώρα – εκπλήξεις που έκρυβε η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε ύστερα από το πέρασμα αρκετών ετών εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.

 

Κατά την διάρκεια της ημέρας, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου για την ανεκτίμητη πρόσφορά της στον ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης, στην Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου για το αίσθημα ευθύνης και συνεισφοράς προς τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και στους κκ Πέτρο Βαρσαμή και Ιωάννη Σαριδάκη αντίστοιχα, για την πολυετή συμβολή τους στα δρώμενα του Συλλόγου.

 

Την κοπή της Βασιλόπιτας ευλόγησε ο πατήρ Κων/νος Παπανικολάου, ενώ η τυχερή της ημέρας που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα. Κυριακή Γιαννακίδου. Αντίστοιχα, το Μέλος του Συλλόγου κ. Γιώργος Αποστολούδης ήταν ο τυχερός στον οποίο έπεσε το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια.

Επίσης, με την παρουσία τους μας τίμησαν: ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ευθύμιος Χατζηθεόκλητος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού κα. Κυριακή Γιαννακίδου, το Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τμήματος Θεσσαλονίκης – Ε.Ε.Σ. κ. Δημήτριος Στέφου, καθώς και ο εκπρόσωπος του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ κ. Ιωάννης Πανανάκης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

 

Κλείνοντας, τόσο ο Πρόεδρος κ. Γ. Αυγουστίδης όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν από καρδιάς όλα τα Μέλη και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους την φετινή εκδήλωση.

Τέλος, ο ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας – Θράκης ευχαριστεί  θερμά τους παρακάτω χορηγούς, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς και, πιο συγκεκριμένα τους: ξενοδοχείο «Villa Sevasti» και προσωπικά τον κ. Φώτιο Χαλκίδη για την προσφορά δύο διανυκτερεύσεων (των δύο ατόμων), το Ασφαλιστικό Γραφείο «ΒΑΚΑΛΗ» για την προσφορά δύο ετήσιων ασφαλιστικών συμβολαίων, την Εταιρεία «ORTHOSTATISI» και προσωπικά τους κκ Κώστα και Δημήτρη Δήμου για την προσφορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου, τον Υπεύθυνο της Αίθουσας Εκδηλώσεων «ΣΤΑΥΡΟΣ» κ. Δημήτριο Γιαννουλάκη για την προσφορά ενός σετ κρασιών και μίας κρεπιέρας, την οικογένεια Αποστολούδη, τον Βασίλειο Πασιπουλαρίδη και την Ηλιάνα Δαμιανίδου για την προσφορά διαφόρων δώρων που κληρώθηκαν στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο