Ενημέρωση για την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, 16 – 17 Οκτωβρίου 2021

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

 

Το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών καλεί τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, για την ανάδειξη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πα.Σ.Πα. Αθήνας, της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και Αντιπροσώπων – Συνέδρων για Ε.Ο.Κ.Α. & ΕΣΑμεΑ.

 

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Κ. Σιγάλα 9 & Παπαδάκη 41, με στόχο την ανάδειξη ενός δυνατού και αποτελεσματικού Δ.Σ., καθώς και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση στην Ε.Ο.Κ.Α. & ΕΣΑμεΑ.

 

Μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής θα ακολουθήσει η διενέργεια εκλογών, όπου και θα ξεκινήσει η ψηφοφορία έως τις 19:00 μ.μ., ενώ η διαδικασία των αρχαιρεσιών θα συνεχιστεί και την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 τις ίδιες ώρες.

 

Οι συνάδελφοι, για να ψηφίσουν, θα πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο ταυτότητας ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο, ενώ θα πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει.

 

Παράλληλα, τονίζουμε ότι για να προφυλάξουμε την υγεία όλων μας, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα που ισχύουν αναφορικά με την πανδημία του «Κορωνοϊού», καθώς και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη χρήση μάσκας, απολυμαντικών υγρών και την τήρηση των αποστάσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, μέτρα που θα ισχύσουν απαρέγκλιτα για όλους τους συμμετέχοντες.

 

Η παρουσία όλων των μελών στις επικείμενες εκλογές κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη!!

 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο