Εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδία

Το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, συμμετείχε στο ετήσιο Συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, στις 27 – 29 Μαΐου 2019, με θέμα: «Η γνώση είναι δύναμη».

Η γνώση λοιπόν, οι νέες τεχνολογίες, αλλά και τα δεδομένα στον χώρο της κινητικής αναπηρίας που επικρατούν στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα αποτελέσουν τα εργαλεία για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την επανένταξη και την ομαλή μετάβαση από το σήμερα στο αύριο, όσον αφορά τις συνθήκες διαβίωσης των ΑμεΑ στη χώρα μας, καθώς επίσης και των οικογενειών τους.

Με εντυπωσιακές παρουσιάσεις από Ευρωπαίους συναδέλφους, ενημερωθήκαμε για ότι συμβαίνει σήμερα στον χώρο της αποκατάστασης και του κοινωνικού γίγνεσθαι στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, με σκοπό κυρίως να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση στην αντίστοιχη ελληνική πραγματικότητα, ώστε να βοηθήσουμε στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των ανθρώπων με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού, μέσα από δράσεις και ενημερώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Αποκατάστασης «Η Αναγέννηση» και προσωπικά την κ. Βαγιωνά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Σύλλογο, στηρίζοντάς μας σε κάθε προσπάθεια. 

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο