Εκδήλωση παρουσίασης & εκμάθησης Boccia στο Κολλέγιο Anatolia

Για ακόμα μία χρονιά, μετά από πρόσκληση του Α’ Γυμνασίου του Κολλεγίου Anatolia, την οποία με χαρά αποδεχτήκαμε, πραγματοποιήσαμε μαζί με τους μαθητές της Β’ Γυμνασίου παρουσίαση και εκμάθηση του Παραολυμπιακού αθλήματος Boccia, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Προέδρου του Παραρτήματος κ. Αυγουστίδη και του προπονητή κ. Γκαρμπούνη Κων/νου στους χώρους του Κολλεγίου. 

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της σχολικής χρονιάς έλαβε χώρα εσωτερικό πρωτάθλημα μεταξύ των μαθητών, οι οποίοι με πραγματικό ενδιαφέρον αγωνίστηκαν ώστε να αναδείξουν τα δύο ζευγάρια που συμμετείχαν στον τελικό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, σε εκδήλωση που έγινε για την προβολή του αθλήματος αυτού, με παρουσία μαθητών από όλες τις τάξεις του Κολλεγίου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Διευθυντή του Α’ Γυμνασίου του Κολλεγίου κ. Αξαρλή και την Υποδιευθύντρια κα. Μητρούλη, για την άψογη συνεργασία και την πρωτοβουλία τους αυτή, που βάζει τα θεμέλια για μία σύγχρονη κοινωνία πέρα από περιθώρια και κόκκινες γραμμές. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά και την κ. Περακάκη, καθώς και τον προπονητή κ. Γκαρμπούνη για την πολύτιμη βοήθεια τους.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο