Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Κατακλίσεων στα Άτομα με Βαριές Κινητικές Αναπηρίες»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Κατακλίσεων στα Άτομα με Βαριές Κινητικές Αναπηρίες».

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να πληροφορηθούν όλοι όσοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα κατακλίσεων, αλλά και όσοι ασχολούνται με τη διαχείρισή τους, διευρύνοντας το πεδίο γνώσης σχετικά με τους ενδεδειγμένους τρόπους αντιμετώπισης και κυρίως πρόληψής τους.

Η Ημερίδα φιλοξενήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, με ομιλητές επιφανείς επιστήμονες του χώρου της υγείας και παρακολουθήθηκε από πλήθος σπουδαστών νοσηλευτικής, αλλά και μέλη του Συλλόγου μας. Στην ημερίδα αυτή μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε χρήσιμα πράγματα για το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα υγείας και την έγκαιρη και σωστή αντιμετώπισή του.

Ευχαριστούμε όλους τους ομιλητές για την συμμετοχή τους και τις χρήσιμες πληροφορίες που μας προσέφεραν, καθώς και όλους όσους την παρακολούθησαν.  

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο