Βράβευση του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας – Θράκης από την Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», παρουσίασε τον φετινό 14ο αγώνα, που θα γίνει την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και τον απολογισμό του 7ου Διεθνή Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, που έγινε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, καθώς και του 13ου αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, η οργανωτική επιτροπή βράβευσε το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, για τη συμμετοχή του στους προαναφερθέντες αγώνες, στους οποίους έλαβε μέρος με μια πολυπληθή ομάδα που αποτελείται από μέλη του Συλλόγου, χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων, καθώς και εθελοντές που στηρίζουν κάθε φορά την προσπάθεια αυτή.

Να επισημάνουμε ότι τη βράβευση έκανε ο ταμίας της οργανωτικής επιτροπής, κ. Πανανάκης Ιωάννης που είναι και μέλος του Συλλόγου μας και είναι πάντα κοντά σ’ αυτό το αγωνιστικό εγχείρημα της ομάδας μας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά την οργανωτική επιτροπή, που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα στο Σύλλογο και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη μας να ζήσουν αυτή τη γιορτή της πόλης.

Ραντεβού την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», για να ζήσουμε ξανά αυτή τη μοναδική εμπειρία. Σας περιμένουμε όλους.

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο