Αμείωτο το κέφι… στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πα.Σ.Πα. Μακεδονίας Θράκης (2019)

Με αμείωτο κέφι… γιόρτασε το Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, την καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σταύρος», στη Νέα Ευκαρπία και ολοκληρώθηκε με καλό φαγητό, άφθονο κρασί, χορό και πλούσια δώρα, παρουσία πλήθους κόσμου.

Το Δ.Σ. απένειμε τιμητικές διακρίσεις στο μέλος του Συλλόγου κ. Πάγια Στυλιανό για τη συμμετοχή του στις δράσεις του Παραρτήματος, στον Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κ. Παπαφίλη Πέτρο για τη στήριξη που δίνει στο Σύλλογο, καθώς και στην Κοινωνική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εκπροσωπήθηκε από τους κκ Μουρουδέλη Σωτήριο και Στέφου Δημήτριο αντίστοιχα.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Στεφανής Αλκιβιάδης, ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Μπίκος Δημήτριος, οι εκπρόσωποι της ΕΣΑμεΑ κ. Κεσόγλου Χρήστος και κα. Ζαφειροπούλου Φωτεινή, καθώς και ο ταμίας του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και μέλος του Συλλόγου κ. Πανανάκης Ιωάννης που ήταν και ο τυχερός της ημέρας, κερδίζοντας το φλουρί, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο κύριος Σεβδαλής Εμμανουήλ, ως εκπρόσωπος της «Δύναμης Πολιτών» του Ψωμιάδη Παναγιώτη.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί, ότι ένας ακόμα τυχερός της ημέρας ήταν και το μέλος του Συλλόγου, ο κ. Παπανέστωρος Σταύρος που κέρδισε το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια και όπως πάντα με το αμείωτο κέφι του, μας χάρισε τα τραγούδια του.

Θερμές ευχαριστίες στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Η Αναγέννηση», στην εταιρεία «Arthromed», στην εταιρεία «Orthostatisi», στην εταιρεία «Stamatiadis Lifts», στους Παπαδόπουλο Δήμο και Σκανδάλη Κωνσταντίνο, καθώς και στην Νικολαΐδου Ευδοξία για τις ευγενικές χορηγίες τους ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή, καθώς και η λαχειοφόρος αγορά, όπως επίσης και την εταιρεία «Ariti A.E» για τη χορηγία της βασιλόπιτας.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους, που τίμησαν με την παρουσία τους και τη φετινή εκδήλωση, καθώς και τα μέλη που βοήθησαν στην οργάνωση της, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία!

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο