«ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ» – Συμμετοχή στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole 2019

Σε μία ακόμα ανεπανάληπτη «γιορτή» που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης το περασμένο Σάββατο συμμετείχε το Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών.

Πρόκειται για τον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Dole που διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με τη συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, τελώντας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, υποστηρίχθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Με μια πολυπληθή ομάδα εθελοντών, συνοδών και φροντιστών για ακόμα μία φορά τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν δυναμικό «παρών», στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής μέσα από την συμμετοχή τους σε ένα από τα ομορφότερα νυχτερινά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας μια διαφυγή από τα καθημερινά τους προβλήματα.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δόθηκε από τον χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου ενώ ο τερματισμός της κούρσας έγινε στον Λευκό Πύργο, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα αναφορικά με την συμμετοχή των ατόμων με κινητικές αναπηρίες, κατά τη διάρκεια της εκκίνησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αυγουστίδης ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή για την άρτια διοργάνωση αλλά και όσους συμμετείχαν εθελοντικά στο μεγάλο αυτό «πάρτι» της Πόλης, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Συγχαίρω όλους τους εθελοντές και τους διοργανωτές για αυτή την πολύ σημαντική πολιτιστική και κοινωνική εκδήλωση» – «Θέλω να ευχηθώ υγεία δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους μας».

Οι άνθρωποι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια ευχάριστη και δροσερή διαδρομή στους δρόμους της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους συμμετείχαν να κάνουν το «προσωπικό τους ρεκόρ», απολαμβάνοντας την χαρά της συμμετοχής…

Σε συνδυασμό μάλιστα και με τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τα μέλη του Συλλόγου έδωσαν μία ξεχωριστή νότα και ένα διαφορετικό χρώμα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Παραπληγικών θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους χορηγούς BWIN και ZENIΘ, καθώς και την οργανωτική επιτροπή και προσωπικά τον κ. Ιωάννη Πανανάκη, για την βοήθεια και την πολύτιμη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για ουσιαστική κοινωνική δράση και υποστήριξη των μελών του.

Επίσης όλα τα μέλη του Συλλόγου δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού που συμμετείχαν εθελοντικά τρέχοντας στο πλευρό των εγγεγραμμένων δρομέων, αλλά και όλους τους εθελοντές και εθελοντικούς φορείς.

Η υψηλών προδιαγραφών διαδρομή καθώς και η νέα επιτυχία της διοργάνωσης ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών ακόμα ψηλότερα για όλους μας.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για την άνοιξη όπου θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – «bwin».

Θα είμαστε εκεί…

No Comments

Post A Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο